Over Loopstoel.eu

Loopstoel.eu is de online loopstoelenwinkel voor Nederland en Belgie.

Met een super service en dat tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment Loopstoeltjes biedt Loopstoel.eu alle voordelen op het gebied van uitgebreide informatie, veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Kopen bij Loopstoel.eu doe je, omdat…

  • je toegang hebt tot een groot en compleet assortiment loopstoeltjes
  • je veel loopstoelen binnen één dag bezorgd krijgt
  • je je bestelling overal kan laten bezorgen, dus ook op je werk


Je bent altijd welkom in onze webwinkel

Onze winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Onze klantenservice is tijdens kantooruren bereikbaar via 013 5359443. Natuurlijk kunt u ons 7 dagen per week een e-mail sturen (verkoop@babysupershop.eu).

Veilig betalen

Loopstoel.eu heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard en iDEAL. Het bankrekening nummer is Rabobank 1705.12.835.
Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland kan gebruik gemaakt worden van IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Volledige fabrieksgarantie op alle producten

Bestellen op onze site betekent zekerheid van garantie. Voor alle artikelen uit ons uitgebreide assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op alle geldende fabrieksgarantievoorwaarden van het artikel. 

Thuisbezorgd op ieder adres

De populairste artikelen worden al binnen twee werkdagen geleverd. De verzendkosten voor alle afleveradressen, dus ook op je werk, in Nederland en België zijn €4,95 per bestelling.

Retourservice

Heb je besteld, maar er is een dwingende reden waarom je de loopstoel niet wilt? Loopstoelen kun je in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 5 dagen na ontvangst terugsturen. Producten die retour gestuurd worden, dienen te worden voorzien van een ingevuld retourenformulier op het pakket. (Dus niet in het pakket). Producten die zonder formulier geretourneerd worden, kunnen niet in behandeling genomen worden.

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-5359443
Veel gestelde vragen ›
Over Loopstoel.eu ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: